Danmarks nye bolig- og livsstilsmagasin

Velkommen til Bobolig.dk. Vi er et bolig og livsstilsmagasin, der skriver om alt inden for stuen, spisestuen, soveværelset, tilbehør og haven. I bund og grund er vores indlæg udarbejdet som guides, der kan være med til at give dig noget inspiration til valg af det perfekte barbord, familiens nye chaiselong sofa eller noget helt tredje. Alle vores indlæg er udarbejdet på baggrund af en passion for boligindretning, men i samarbejdet med dygtige og anerkendte bolighuse.

Vi gør et stort stykke arbejde ud af når det kommer til aktualitet. Vi forsøger at opdatere vores indlæg og produkter jævnligt, for at sikre det passer ind i nutidens trends, men endnu vigtigere sikre at den enkelte model stadigvæk kan købes. Der er ikke noget mere frustrerende end at forelske sig i et møbel, eller noget tilbehør til hjemmet, også opdage at varen ikke længere kan erhverves. Dette skal vi meget gerne komme udenom med vores jævnlige opdaterede indlæg. I den forbindelse, er vi også meget lydhøre fra vores læsere, så har du nogle inputs til et indlæg, produkt eller noget helt tredje, er du mere end velkommen til at tage kontakt til os.

Noget du som læser vil opdage på Bobolig.dk, er at når du går igennem vores indlæg, så forsøger vi altid at præsentere produktet på bedste vis. Derfor illustrerer vi billederne i høj opløsning, og meget gerne i brug, for at give en bedre oplevelse af produktet og ikke mindst sætte nogle idéer og tanker i gang.

Vi håber at du synes om vores online magasin. Ønsker du at læse mere omkring hvem vi er, kan du gå til vores om os side.